Contacts

За Нас

Contact

Address:
P.O. Box 5555 Ohrid Ohrid 6000 Macedonia

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fax: 5555551212

Mobile: +38978210071

Other information

Other information:

Успешно поминати долги години во областа на туризмот, ни даваат право да веруваме во успехот на Компас Травел. Нашата основна цел е да ги реализираме сите Ваши потреби и желби за патување и воедно да ги надминеме Вашите очекувања.

Спремни сме да ја претставиме Македонија на сите странски туристи достојно, а сите Вие кои имате неостварени туристички дестинации, имате потреба од работни патувања, организација на семинари, конгреси, екзкурзии и слично, организацијата и реализацијата на истите препуштете ни ја нам.

Ве очекуваме,

Туристичката Агенција „КОМПАС ТРАВЕЛ“ поседува А лиценца за вршење туристичка дејност.

 

top